ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Ερυθρός Αστέρας "πάγωσε" στις απαιτήσεις για Ροζ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

O Ερυθρός Αστέρας προσέγγισε τον Άρη πριν το ξέσπασμα του κορονοϊού για τον Λίντσεϊ Ροζ, ωστόσο έκανε πίσω μόλις έμαθε ότι οι απαιτήσεις των κίτρινων δεν πέφτουν κάτω από το 1.000.000 ευρώ.

Ο Λίντσεϊ Ροζ είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ένας από του πυλώνες του Άρη, καθώς έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο ως κεντρικός αμυντικός (φυσική του θέση), όσο και ως δεξιός μπακ.

Ο 28χρονος άλλωστε αποτελεί βασικός κι αναντικατάστατος στην ενδεκάδα των κίτρινων τόσο επί τεχνικής ηγεσίας Μίχαελ Ένινγκ, όσο κι επί των προκατόχων του, Σάββα Παντελίδη και Τόλη Τερζή.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άρης κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει από τη Λοριάν - από την οποία είχε παραχωρηθεί αρχικά με εξάμηνο δανεισμό - και να τον κάνει δικό του για τρία χρόνια.

Λίγο πριν το ξέσπασμα του κορονοϊού στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη ο Ερυθρός Αστέρας προσέγγισε την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον Ροζ.

Άλλωστε, άνθρωποι της ομάδας του Βελιγραδίου τον είχαν παρακολουθήσει από κοντά σε ματς στην Ελλάδα. Έμειναν με την... όρεξη όμως.

Για την ακρίβεια έκαναν πίσω όταν άκουσαν ότι οι απαιτήσεις του Άρη για την παραχώρηση του Γάλλου δεν πέφτουν κάτω από το 1.000.000 ευρώ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ