ΑΡΗΣ

Άρης: Με 17άδα και χωρίς Ντουρμισάι λόγω της απαγόρευσης από FIFA

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στον Άρη μετά την επιστολή της FIFA για απαγόρευση μεταγραφών δεν θέλησαν να ρισκάρουν με την παρουσία του Ντουρμισάι στο ματς με την ΑΕΛ και οι "κιτρινόμαυροι" έχουν 17 και όχι 18 παίκτες στην αποστολή.

Την Παρασκευή το μεσημέρι έγινε γνωστό πως η FIFA με έγγραφο της προς την ΕΠΟ ζητούσε την απαγόρευση μεταγραφών για τον Άρη εξαιτίας μιας οφειλής 70.000 ευρώ προς τον Ντιόγκο Σιστόν.

Οι "κιτρινόμαυροι" από την πρώτη στιγμή έλεγαν πως δεν θα έχουν κάποιο θέμα ενώ την Παρασκευή το βράδυ με ανακοίνωση τους ξεκαθάριζαν πως η υπόθεση Σιστόν αφορά την παλιά ΠΑΕ και δεν τους επηρεάζει.

Λίγη ώρα πριν το ματς με την ΑΕΛ όμως οι άνθρωποι του Άρη πήραν την απόφαση να μην ρισκάρουν με την παρουσία του Ντουρμισάι στο ματς με την ομάδα της Λάρισας, να μην τον χρησιμοποιήσουν, και να τον αφήσουν εκτός αποστολής. Ο διεθνής φορ άλλωστε είναι η μοναδική μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει ο Άρης μέχρι στιγμής τον Ιανουάριο.

Οπότε ο "Ντούρμι" έμεινε εκτός μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα με αποτέλεσμα ο Άρης στο ματς με την ΑΕΛ να έχει 17άδα και όχι 18άδα καθώς δεν είχε ταξιδέψει 19ος ποδοσφαιριστής στην πόλη της Λάρισας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ