ΑΡΗΣ

Άρης: Ιατρικά ο Μαντσίνι, "τρέχει" για Παναθηναϊκό ο Βέλεθ

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, Ντανιέλ Μαντσίνι περνάει σήμερα (27/08) από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους "κίτρινους". Ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνκο Βέλεθ.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντανιέλ Μαντσίνι στον Άρη. Ο 22χρονος εξτρέμ έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (26/08) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (27/08) αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του, αφού οι "κίτρινοι" έχουν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Μπορντό για την απόκτησή του.

Πέρυσι πραγματοποίησε 38 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ με τη φανέλα της Οσέρ, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από τους Γιρονδίνους.

ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ Ο ΒΕΛΕΘ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φράνκο Βέλεθ έχει μπει στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του και μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη δράση. Ο Ισπανός στόπερ είχε υποστεί θλάση στον αγώνα με τη Μόλντε στη Νορβηγία και έχασε τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ στο "Κλ. Βικελίδης", ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και για το ματς με το Βόλο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Ο αρχηγός των "κιτρίνων" έχει βάλει ως στόχο να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την 3η αγωνιστική, το οποίο θα διεξαχθεί μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Δηλαδή, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ