ΑΡΗΣ

Άρης: Δεν φοβάται την ΑΕΛ, έτοιμος να περάσει!

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης κοντράρεται με την ΑΕΛ στην Κύπρο (20:00) στη ρεβάνς του 0-0 και κυνηγά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου περιμένει η Μόλντε. Ποια είναι τα αγωνιστικά πλάνα του Σάββα Παντελίδη.

Το 0-0 του πρώτου αγώνα στο "Κλ. Βικελίδης" αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για Άρη και ΑΕΛ ενόψει της αποψινής (20:00) ρεβάνς στην Κύπρο, με τους κίτρινους να κυνηγουν την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού αδικεί την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που είχε δυο δοκάρια (ένα είχε και η ΑΕΛ με τον Γκαζαριάν), περισσότερες τελικές και σε γενικές γραμμές άξιζε να πάρει το παιχνίδι και να έχει περισσότερες πιθανότητες για να περάσει.

Ο Άρης προκρίνεται με όλες τις ισοπαλίες με γκολ, όπως φυσικά και με διπλό. Αν το ματς λήξει ξανά χωρίς τέρματα, οδηγούμαστε σε ημίωρη παράταση. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν την ποιότητα να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους περιπλάνηση.

Εφόσον κάνει αυτό που πρέπει και περάσει στον επόμενο γύρο, θα ανταμώσει με τη νορβηγική Μόλντε, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Τσουκαρίτσκι. Στο πλευρό του Άρη θα βρίσκεται και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης.

Αναφορικά με τα πλάνα του Παντελίδη, θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα και οι Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ και Σούντγκρεν στην άμυνα. Ο Μπάσα με τον Ματίγια θα είναι οι δύο χαφ. Ο Ιντέγε θα παραμείνει στην κορυφή και ο Ντιγκινί είναι ο σίγουρος της μεσοεπιθετικής τριάδας. Οι Φετφατζίδης και Λάρσον θα είναι λογικά οι άλλοι δυο.

Στον αντίποδα, ο Ντούσαν Κέρκεζ αποκάλυψε πως σίγουρα δεν θα αγωνιστεί για την ομάδα της Λεμεσού ο Ντόσα Τζούνιορ.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ