ΑΡΗΣ

Άρης: Απέρριψε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Φετφατζίδη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Ουάχντα έκανε πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Θεόδωρο Καρυπίδη να την απορρίπτει. Αμφίβολο το μέλλον του Σούντγκρεν.

Μεγάλη πρόταση έσκασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης για τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο 29χρονος άσος που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν τράβηξε το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα που πρόσφερε 2.000.000 ευρώ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Ο μεγαλομέτοχος του Άρη, Θεόδωρος Καρυπίδης την απέρριψε, καθώς ο "Φέτφα" θεωρείται σημείο αναφοράς στη λειτουργία της ομάδας του Μίκαελ Ένινγκ, ενώ οι "κίτρινοι" βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους τους και έχουν υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια, με τον 29χρονο να συνεχίζει κανονικά στον Άρη.

ΠΡΟΣΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ Ο ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ

Αντίθετο δρομολόγιο αναμένεται να κάνει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός δεν αγωνίζεται τον τελευταίο καιρό, με τον ποδοσφαιριστή να μην είναι ικανοποιημένος και την διοίκηση του συλλόγου να είναι δυσαρεστημένη από τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στη χώρα του για καθυστέρηση στις πληρωμές, αφού ο ποδοσφαιριστής πληρώνεται όπως και οι υπόλοιποι παίκτες.

Μάλιστα, ο αποκλεισμός του από τους τελευταίους αγώνες ήταν το μήνυμα που του έστειλε ο Ένινγκ πως δεν τον υπολογίζει, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να φέρει πρόταση και να αποχωρήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ