ΑΡΗΣ

Άρης: Ανέλαβε ρόλο τιμ μάνατζερ ο Νιαρχάκος

Άρης: Ανέλαβε ρόλο τιμ μάνατζερ ο Νιαρχάκος

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος λίγες μέρες αφού έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανάλαβε το ρόλο του τιμ μάνατζερ στον Άρη στη θέση του Γιώργου Κολτσίδα που πήγε στις ακαδημίες των κιτρινόμαυρων.

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι ο νέος τιμ μάνατζερ του Άρη στη θέση του Γιώργου Κολτσίδα ο οποίος έχει πάει στις ακαδημίες των κιτρινόμαυρων.

Ο Νιαρχάκος πριν λίγες μέρες για άγνωστο λόγο σταμάτησε τη συνεργασία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι Καρυπίδης και Χαριστέας του έδωσαν τον ίδιο ρόλο στον Άρη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Νιαρχάκο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.

Τον κ. Νιαρχάκο παρουσίασε στους παίκτες στη σημερινή προπόνηση ο Διευθυντής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Άγγελος Χαριστέας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Δημήτρη Νιαρχάκο στην οικογένειά μας και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα".

Ενώ στην πρώτη του δήλωση ο Νιαρχάκος σημείωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της τεράστιας οικογένειας του ΑΡΗ.

Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον πρόεδρο, κ. Καρυπίδη όσο και τον Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, κ. Χαριστέα για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν και τη μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Υπόσχομαι ότι θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και τα όνειρα όλων μας στην οικογένεια του ΑΡΗ να γίνουν πραγματικότητα».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ