ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε τον Μαντσίνι

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Αργεντινού μέσου, Ντανιέλ Μαντσίνι, από την Μπορντό. Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Νοτιοαμερικανός.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι έφθασε το βράδυ της Δευτέρας (26/8) στη Θεσσαλονίκη, κράτησε το κασκόλ της ομάδας κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο και την Τρίτη (27/8) πέρασε από ιατρικά. Την Τετάρτη (28/8) ανακοινώθηκε από τον Άρη.

Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ προορίζεται για αντικαταστάτης του Ματέο Γκαρσία, ο οποίος πλέον ανήκει στον Ερυθρό Αστέρα. Οι κίτρινοι αγόρασαν τον Μαντσίνι από την Μπορντό, ενώ το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έχει τριετή διάρκεια.

Άλλωστε, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι δεδομένη όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr στις 18 Αυγούστου. Ο Μαντσίνι είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Sport24.gr και είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα του Άρη, ενώ είχε πάρει πληροφορίες από τον πρώην (στη Νιούελς) και προσεχώς (στον Άρη) συμπαίκτη του, Μαρτίν Τόνσο.

Πέρυσι έκανε 38 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ με τη φανέλα της Οσέρ, στην οποία παραχωρήθηκε δανεικός από τους Γιρονδίνους. Είναι, ωστόσο, αρκετά πιθανό ο Μαντσίνι να κάνει ντεμπούτο στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας ματς με το Βόλο (31/8, 21:00) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 1.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ