Βραβεύεται η Κυπελλούχος ΑΕΛ του 2007

Βραβεύεται η Κυπελλούχος ΑΕΛ του 2007

Δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2007 το Δ.Σ. του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας θα τιμήσει τους Κυπελλούχους σε εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη.

Εκδήλωση στην οποία θα βραβευτεί η Κυπελλούχος ομάδα της ΑΕΛ του 2007, στον προαύλιο χώρο του Μυλου 1927, διοργανώνει το Δ.Σ. του σωματείου Αθλητικής Ένωσης Λάρισας.

Μια εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Δ.Σ. του Σωματείου της ΑΕΛ με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων με ιδιαίτερη χαρά ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλους τους Λαρισαίους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 8 Ιουνίου και ώρα 20:30 στον προαύλιο χώρο του Μύλου 1927 προς τιμήν των Κυπελλούχων του 2007.

Θα προηγηθεί η καθιερωμένη τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής όλων των αθλημάτων του Σωματείου και η βραδιά θα κορυφωθεί με τη βράβευση της Κυπελλούχου Ομάδας του 2007.

Σας περιμένουμε να θυμηθούμε τις μοναδικές εκείνες στιγμές και να εκφράσουμε ξανά την ευγνωμοσύνη μας στους πρωταγωνιστές του άθλου».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24