ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κούγιας ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι Σουλούκου, Παπαδόπουλος, Γκαγκάτσης

Ο Κούγιας ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι Σουλούκου, Παπαδόπουλος, Γκαγκάτσης
Κούγιας

Αίτημα στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ να καλέσει ως μάρτυρες τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Μάκη Γκαγκάτση και Λίνα Σουλούκου έκανε ο Αλέξης Κούγιας, μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις περί διαιτησίας και παράγκας.

Ο Αλέξης Κούγιας δημοσιοποίησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ το αίτημα αναβολής της πειθαρχικής δίωξης που του έχει ασκηθεί και παράλληλα το αίτημά του για κλήτευση συγκεκριμένων μαρτύρων για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιδιοκτήτη των βυσσινί έχει ασκηθεί δίωξη για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Ξάνθη, αλλά και για την ανακοίνωση που εξεδόθη μετά το ματς με τη Λαμία. Στο αίτημά του προς την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, λοιπόν, ο Κούγιας ζητά να κληθούν ως μάρτυρες οι Ευαγγελία Σουλούκου (γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Χρυσόστομος Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και Ιωάννης Παπαδόπουλος (πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ και ο άνθρωπος τον οποίο ο Κούγιας έχει κατηγορήσει πολλάκις).

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ καλεί την ΕΠΟ να ζητήσει τα πρακτικά της συνάντησης των εκπροσώπων της FIFA και UEFA με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΟ, παρόντος του υπερσυμβούλου της ΕΠΟ Πετρ Φούσεκ, και επικαλούμενος δημοσιεύματα του Τύπου, αναφέρεται στην καταγγελία που φέρεται να έκανε η εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου, σύμφωνα με την οποία η ΚΕΔ ελέγχεται από τους Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο".

Ο Κούγιας είχε δηλώσει μετά τον αγώνα με την Ξάνθη, κατά τον οποίο η ομάδα του ηττήθηκε 1-0 στα Πηγάδια: "Έχουμε την παράγκα Νο2 του Θωμά. Μόνο με γέλιο μπορώ να αντιμετωπίσω όσα έγιναν εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχαμε σε αυτό το πράγμα. Δεν ξέρω τι να πω στους παίκτες μου... Σε λίγο θα φέρνουν ξένους διαιτητές για να σφυρίζουν και τα τοπικά πρωταθλήματα.

Συγχαρητήρια στον κ. Γραμμένο, συγχαρητήρια στην ΚΕΔ για αυτό που μας προσέφερε σήμερα. Που τον βρήκαν αυτό τον τύπο από την Εύβοια... Τον έχει φέρει ο Μελισσανίδης από πέρσι", είχε δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας στο τέλος της αναμέτρησης στα Πηγάδια, ενώ επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Λάκη Λαζόπουλο και όχι μόνο μετά το παιχνίδι με την Λαμία.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ