ΑΕΛ

Μόρας: "Δεν ήταν πέναλτι πάνω στον Κουρμπέλη"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, την Κυριακή το βράδυ φιλοξενήθηκε στην "αθλητική Κυριακή" και αναφέρθηκε στη φάση του 97' στο ματς με τον Παναθηναϊκός λέγοντας πως δεν κάνει πέναλτι στον Κουρμπέλη. (VIDEO)

Ο Βαγγέλης Μόρας την Κυριακή το βράδυ φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και την "Αθλητική Κυριακή" και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη φάση του 97' στη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και την επαφή που είχε με τον Κουρμπέλη και την οποία εξέτασε ο Σιδηρόπουλος στο VAR και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο αρχηγός των "βυσσινί" έκανε λόγο πως υπάρχει μια ανεπαίσθητη επαφή που δεν είναι ικανή να προκαλέσει το πέσιμο του Κουρμπέλη και σημείωσε πως δεν ήταν πέναλτι.

"Όχι τόσο όσο για να πέσει απ' ότι είδατε. Εγώ αυτό ένιωσα. Η αλήθεια είναι πως προσπαθούσα να καταλάβω ποιος έσπρωξε όταν έγινε η φάση και τα είχα βάλει με τους συμπαίκτες μου πως όποιος το έκανε θα το πληρώσει ακριβά (σ.σ. γέλια).

Έχουμε σηκωθεί και οι δυο αρκετά ψηλά, δεν τη φτάνει κανείς τη μπάλα έτσι και άλλιως. Είναι μια φάση που μπορεί να γίνει η πίεση δεν είναι τόσο μεγάλη.

Για μένα δεν είναι πέναλτι. Είναι η πίεση που υπάρχει σε ένα μαρκάρισμα και μετά οφείλεται στον διαιτητή να καταλάβει κατά πόσο η πίεση που έχει δεχτεί ο παίκτης είναι τόσο έντονη για να έρθει ένα πέσιμο σε εκείνη τη φάση".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ