Κούγιας: "Δεν έδειρα τον περιθωριακό γυμναστή - δημοσιογράφο"

Με προσωπική του δήλωση, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ψευδείς τις ειδήσεις ότι έδειρε δημοσιογράφο και πως οπαδοί του ζήτησαν να πουλήσει τις μετοχές του.

Μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, που σηματοδότησε και την παραμονή της ΑΕΛ στην Super League, αναπτύχθηκε φημολογία για δύο γεγονότα, τα οποία ο Αλέξης Κούγιας διέψευσε μέσω προσωπικής του δήλωσης. Το ένα είχε να κάνει με ξυλοδαρμό δημοσιογράφου και το άλλο με την προτροπή οπαδών της ΑΕΛ να πουλήσει τις μετοχές του.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια:

"Πληροφορήθηκα ότι διεδόθησαν δύο ψευδείς ειδήσεις:

Η πρώτη ότι έδειρα έναν περιθωριακό γυμναστή - δημοσιογράφο, ο οποίος εργάζεται δωρεάν σε έναν περιθωριακό σταθμό που δεν έχει πρόγραμμα και ο οποίος σταθμός έχει μόνο μια εκπομπή, με αυτόν τον περιθωριακό γυμναστή - δημοσιογράφο, ο οποίος επειδή δεν πήραμε στην Κ20 της ΑΕΛ τον γιο του, σε καθημερινό επίπεδο με συκοφαντεί και με δυσφημεί.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός ενός λεκτικού επεισοδίου, το οποίο προκάλεσε ο ίδιος και υπάρχουν γι' αυτό τουλάχιστον δέκα μάρτυρες, τίποτα άλλο δε συνέβη.

Η δεύτερη ψευδής είδησις είναι ότι υπάρχει εμφύλιος στην ΑΕΛ και ότι δήθεν μετά τη λήξη του αγώνα με περίμεναν οπαδοί της ΑΕΛ και μου ζητούσαν να πουλήσω τις μετοχές μου.

Αυτό είναι ψέμα και το μόνο που συνέβη είναι ότι δέκα στην κυριολεξία άτομα, τα οποία εμφανίστηκαν μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στο σημερινό παιχνίδι, επενδύοντας στην αποτυχία και τον υποβιβασμό της ΑΕΛ, με περίμεναν στον αυτοκίνητο μου, αφού περίμεναν προηγουμένως να φύγουν οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ από το γήπεδο και μου ζητούσαν να συζητήσουμε για το μέλλον της ΑΕΛ και να μη φύγω και όταν τους αγνόησα ακούμπησαν μόνο το αυτοκίνητο μου και δεν υπήρξε κανένα άλλο επεισόδιο.

Τα ίδια πρόσωπα προσπάθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να σηκώσουν ένα πανό με το σύνθημα "πούλα και φύγε" και όταν ο κόσμος τους αποδοκίμασε το κατέβασαν.

Αύριο το πρωί στο επίσημο site της ΑΕΛ θα είναι η φωτογραφία που απεικονίζονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα και είναι μόνο δέκα.

Δεν θέλω να δηλώσω τίποτα άλλο σήμερα, παρά μόνο να ευχαριστήσω τους εφτά χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο με τα παιδιά τους και στήριξαν τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας και στεναχώρησαν αυτούς τους λίγους, οι οποίοι πίστευαν ότι η ΑΕΛ σήμερα θα χάσει και θα υποβιβαστεί στη Football League, για να ξαναβρούν αυτοί οι δέκα λόγω υπάρξεως, όπως είχαν στο παρελθόν και εξαιτίας τους μαζί με τα σφάλματα των παλαιών ιδιοκτητών η ΑΕΛ κατεστράφη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΩΝ "ΒΥΣΣΙΝΙ"

Χαμός με Κούγια στη Λάρισα

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24