Κούγιας: "Αρκεί η πρόταση ενός υπόδουλου για να τορπιλιστεί η απόφαση"

Επίθεση στους τέσσερις ισχυρούς της Super League εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζοντας ότι κοιτάζουν το όφελός τους και ότι το καλό του πρωταθλήματος.

Ευθύνες στους τέσσερις μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου επέρριψε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά από τη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League, που δεν κατέληξε σε συμφωνία για την προκήρυξη του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.

"Η ΑΕΛ αποχωρεί εντελώς από τις συνεδριάσεις του ΔΣ της Super League. Είναι ο τρόπος να διαμαρτυρηθούμε γι' αυτά τα κωμικοτραγικά που συμβαίνουν. Για άλλη μια φορά, χωρίς κανέναν σπουδαίο λόγο, ανεβλήθη η προκήρυξη του πρωταθλήματος", διεμήνυσε ο διοικητικός ηγέτης των "βυσσινί".

"Οι τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ, για τους δικούς τους λόγους, δεν ενδιαφέρονται για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου και δεν αντιλαμβάνονται ότι με τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν, ουσιαστικά πριονίζουν και τα ίδια τους τα πόδια. Ό,τι εισηγούνται ή ό,τι αρνούνται να ψηφίσουν, έχει να κάνει με το ταμείο τους και όχι με ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σε συνεργασία με το συνδρομητικό κανάλι, ουσιαστικά τορπιλίζουν κάθε υγιή προσπάθεια σε όποιον γνωρίζει τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Ολοι αυτοί οδηγούν το ποδόσφαιρο στο μηδέν".

"Δεν ισχύει για όλους τους ανθρώπους, αλλά για τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ. Μιλάμε 3,5 ώρες και στο τέλος αρκεί η πρόταση ενός υποδούλου στην κυριολεξία σε απόψεις άλλων, για να τορπιλιστεί ό,τι έχουμε αποφασίσει. Αυτό γίνεται μήνες ολόκληρους τώρα".

"Δαπανήσαμε το καλοκαίρι μας για να βρισκόμαστε στα γραφεία του κυρίου Πανόπουλου για να αποφασίσουμε οι 12 για το ποδόσφαιρο. Αυτό το 'μέτωπο των 12' είναι κατά βούληση μέτωπο και δεν γίνεται τίποτα για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Δεν γίνεται τίποτα για την υγεία του ποδοσφαίρου".

"Για τους τέσσερις είναι πώς θα βγάλουν περισσότερα χρήματα, είναι ένα προσωπικό παιχνίδι ιδιοκτητών και πώς θα νικήσει ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν υγιείς άνθρωποι, άνθρωποι με απόψεις όπως ο κύριος Κωστούλας, ο κύριος Σπανός... Διατυπώνει απόψεις και ο κύριος Χριστοβασίλης. Οι άλλοι έχουν την νοοτροπία του ραγιά".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Πανόπουλος: "Δεν βλέπω επόμενη μέρα"

ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Διαφωνία και αδιέξοδο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24