ΑΕΛ

ΑΕΛ: Έτοιμος για αποχώρηση ο Φέστα

ΑΕΛ: Έτοιμος για αποχώρηση ο Φέστα

Ο Τζανλούκα Φέστα είναι αποφασισμένος ν' αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ, ενημερώνοντας σχετικά τον Αλέξη Κούγια για τις προθέσεις του.

Την πρόθεσή του ν' αποχωρήσει θα διαμηνύσει στον Αλέξη Κούγια ο Τζανλούκα Φέστα, καθώς ο 50χρονος Ιταλός τεχνικός φαίνεται αποφασισμένος να τελειώσει τη θητεία του στην ΑΕΛ.

Άλλωστε και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς των βυσσινί με τον Ολυμπιακό για την τελευταία (30ή) αγωνιστική της Super League ο Φέστα άφησε ανοικτό ενδεχόμενο της αποχώρησής του: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το πρωτάθλημα και την πανέμορφη χώρα της Ελλάδας. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο για την παραμονή μου και θα δούμε".

Ακολούθησε η γραπτή δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος άφησε αιχμές για τον προπονητή από τη γειτονική χώρα, κάνοντας επίκληση στον ανδρισμό του και καλώντας τον να τιμήσει την υπογραφή στο συμβόλαιό του:

"Τελειώνοντας στον κ. Φέστα θέλω να του υπενθυμίσω ότι οι άντρες είτε είναι Έλληνες είτε Ιταλοί και ειδικά τους έχουν συμπεριφερθεί όπως εγώ έχω συμπεριφερθεί σε αυτόν, τιμούν την υπογραφή τους και ο κ. Φέστα που είναι άντρας με Α κεφαλαίο έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί μας για άλλα 2 χρόνια", αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν συνάντηση στη Λάρισα εντός της ημέρας. Μένει να φανεί εάν ο Αλέξης Κούγιας θα μπορέσει να μεταπείσει τον Τζανλούκα Φέστα, γιατί το διαζύγιο είναι προ τον πυλών...

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία στις 24 Σεπτμεβρίου και κατάφερε να κρατήσει τη θεσσαλική ομάδα στην πρώτη κατηγορία σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν, αποσπώντας ισοπαλία από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και νικώντας την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε 26 ματς είχε απολογισμό 7 νικών, 10 ισοπαλιών και 9 ηττών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ