ΑΕΚ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος
INTIME SPORTS

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο 22χρονος Έλληνας αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε τη Δευτέρα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Και ο Γιάννης Ανέστης στα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι της Ένωσης κινήθηκαν γρήγορα και τον έκλεισαν.

Σύμφωνα με το PASsports.gr o παίκτης τη Δευτέρα δε συμμετείχε στην προπόνηση, αφού πήρε σχετική άδεια και μετέβη στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, η οποία θα καταβάλλει στον ΠΑΣ τη σχετική ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του. Αυτή είναι περίπου στα 250.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει προ ημερών για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του Κολοβέτσιου.

Όλα δείχνουν, όμως, ότι η μεταγραφική ενίσχυση δε σταματάει εκεί για την ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με το aek1924.gr και ο Γιάννης Ανέστης πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ένωσης. Ο 22χρονος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον θέλει. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, τον έπεισε και ο παίκτης αναμένεται από το καλοκαίρι να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ