ΑΕΚ

Χωρίς Τσόσιτς στο Μιλάνο η ΑΕΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Χιμένεθ επέλεξε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ιταλία για το ματς με την Μίλαν. Δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος ο Ούρος Τσόσιτς.

Στο πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου στο Europa League, αυτό με τη Μίλαν στο Σαν Σίρο, η ΑΕΚ θα ταξιδέψει με ένα βουνό προβλήματα στο κέντρο της άμυνας. Ο Ούρος Τσόσιτς δεν πρόλαβε να ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού του και έμεινε εκτός μάχης.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν είναι ακόμα έτοιμος, παρόλο που έχει ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ως εκ τούτου ο Μανόλο Χιμένεθ, είχε περιορισμένες επιλογές. Επίσης ο Ισπανός τεχνικός για μια ακόμα φορά, άφησε εκτός πλάνων τον Άρνορ Τρίστασον (ο Ισλανδός εξασφάλισε σχετική άδεια για να παρευρεθεί στην κηδεία του παππού του) και προτίμησε στην θέση του τον νεαρό Ανδρέα Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (18/10) στο Μιλάνο: Τσιντώτας, Ανέστης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Γκάλο, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ