ΑΕΚ

Χιώτης: "Στο 3-1 κόντρα στη Ρεάλ, σκέφτηκα να πω στον διαιτητή να λήξει τον αγώνα"

Χιώτης: "Στο 3-1 κόντρα στη Ρεάλ, σκέφτηκα να πω στον διαιτητή να λήξει τον αγώνα"

O τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Διονύσης Χιώτης στο σπουδαίο 3-3 επί της Ρεάλ στη Νέα Φιλαδέλφεια μίλησε για εκείνη τη μεγάλη βραδιά, αποκαλύπτοντας τι σκέφτηκε όταν η Ένωση πήρε προβάδισμα με 3-1. (VIDEO)

Στο πλαίσιο της εκπομπής "Blast From The Past" της COSMOTE TV, ο Διονύσης Χιώτης επισκέφτηκε το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και αναφέρθηκε στη μαγική βραδιά με αντίπαλο τη Ρεάλ. Η Ένωση κοίταξε στα μάτια τους Galacticos και αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 για τη φάση των ομίλων του Champions Lrague της σεζόν 2002/03.

"Όταν ήμασταν παρατεταγμένοι για τις χειραψίες, τους κοίταζα στα μάτια επειδή ήθελα να τους δείξω πως δεν υπάρχει φόβος. Απ' το πρώτο ημίχρονο υπήρχε η αυτοπεποίθηση και όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε ακόμη περισσότερο. Παρά τα δύο γκολ που είχα δεχθεί, είχα κάνει πολλές επεμβάσεις και η ψυχολογία μου είχε ανέβει στο Ζενίθ.

Μόλις το σκορ έγινε 3-1, πέρασε από το μυαλό μου να πω του διαιτητή να λήξει τον αγώνα (γέλια). Υπήρχε η αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, αλλά κακά τα ψέματα είχαμε απέναντί μας την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Υπήρχε η ευκαιρία να γράψουμε ιστορία, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη", ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Ένωσης.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νικολαΐδης: "Τι έχασα κόντρα στη Ρεάλ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ