ΑΕΚ

Χιμένεθ: "Θα ήταν άδικο να μην κερδίσουμε το παιχνίδι"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ximeneth, AEK (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έφτασε στην επικράτηση επί της Ξάνθης με ανατροπή με τον Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου να στέκεται στην αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Ξάνθης με 3-1 εκτός έδρας και ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για ένα πλήρες παιχνίδι από πλευράς της ομάδας του με τη διαφορά πως στο πρώτο μέρος οι παίκτες του δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις που δημιούργησαν σε αντίθεση με το δεύτερο μέρος όπου ήταν αποτελεσματικοί.

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε:

Για τις πολλές αλλαγές της ΑΕΚ:
«Πιστεύω πως κάναμε ένα πλήρες παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Στο πρώτο ημίχρονο αυτό που κάναμε ήταν να δημιουργήσουμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν είχαμε την κατάλληλη δύναμη στην τελική προσπάθεια για να τα καταφέρουμε. Στην μοναδική ευκαιρία που είχε η Ξάνθη πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Από τη δική μου σκοπιά και με όλον τον σεβασμό στην Ξάνθη θα ήταν πολύ άδικο να μην έχουμε κερδίσει τον αγώνα».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο:
«Πιστεύω πως και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο δεύτερο είχαμε μια καλή κυκλοφορία της μπάλας. Στο πρώτο μέρος όμως όταν φτάναμε στην περιοχή της Ξάνθης δεν είχαμε σωστά τελειώματα. Στο δεύτερο είχαμε περισσότερη κάθετη κίνηση και είχαμε πιο αποτελεσματικά τελειώματα. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως ήταν πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αν φοβήθηκε μετά το γκολ της Ξάνθης:
«Φυσικά και ανησύχησα γιατί θέλω πάντα να κερδίζω. Αλλά δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Αν δεν κερδίζαμε αυτό το ματς θα ήταν από τους αγώνες που κάνεις τα πάντα αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών μου, του Αλμπάνη, του Κλωναρίδη, του Σβάρνα. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Το σημαντικό είναι όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ να νιώθουν σημαντικοί γιατί τους χρειαζόμαστε όλους».

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα και παίρνει θετικά αποτελέσματα:
«Το ποδόσφαιρο εκτός του να παίζεις καλά, αν και στα τελευταία τέσσερα ματς παίζουμε καλά, θυμάμαι πως στο Καραϊσκάκη μέχρι το 46ο λεπτό ο Ολυμπιακός μόλις είχε περάσει το κέντρο. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Ένας αγώνας κρατάει 90 λεπτά και να έχεις ευστοχία. Στο Β’ ημίχρονο ήταν πολύ ανώτεροι από εμάς και γι αυτό μας κέρδισαν. Δεν έχει αλλάξει κάτι απλά έχουμε ανεβάσει την ένταση γνωρίζοντας πως κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να πάνε καλά και κάποιες άλλες όχι τόσο καλά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ