ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Βουβά" τα Σπάτα μετά την ήττα από τον Άγιαξ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα μετά από το ματς με τον Άγιαξ, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αποφεύγει να κάνει ομιλία προς τους παίκτες του.

Η αλήθεια είναι πως και το βλέμμα του Μαρίνου Ουζουνίδη όταν έλεγε μετά το ματς με τον Άγιαξ πως «είχαμε ένα δύσκολο διήμερο», αλλά και η εικόνα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ, τα έλεγε όλα για την «παγωμάρα» που υπάρχει.

Και φυσικά αυτό αποτυπώθηκε και στο κλίμα στη σημερινή (28/11) προπόνηση στα Σπάτα. Βουβαμάρα. Καμία διάθεση για πολλές κουβέντες. Ούτε καν για όσα έγιναν χθες(27/11) στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου. Ο Ουζουνίδης επίσης δεν άνοιξε οποιαδήποτε κουβέντα.

Προτίμησε να μην κάνει ομιλία στους παίκτες του. Πιθανότατα διότι τώρα αυτό που προέχει είναι να επανέλθει η ηρεμία. Και προς αυτή την κατεύθυνση, θα συμβάλλει και το αυριανό (29/11) ρεπό, το οποίο πάντως ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένο και δεν είχε να κάνει με τα τελευταία γεγονότα.

Όλοι όσοι έπαιξαν στο ματς με τον Άγιαξ, ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης. Χωρίς να φαίνεται πως έχει προκύψει κάποιο ζήτημα τραυματισμού, από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ολλανδούς. Και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από την Παρασκευή (30/11), για να δουλέψουν για το παιχνίδι της Κυριακής (2/12) με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ