ΑΕΚ

Το καθημερινό τεστ του Μπογέ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κάθε μέρα που περνά, ο Λούκας Μπογέ προσθέτει ένταση στη δουλειά που κάνει στα Σπάτα, με στόχο να αποφύγει το χειρουργείο.

Η αλήθεια είναι πως το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών, από το οποίο υποφέρει ο Λούκας Μπογέ, αποτελεί ένα εξαιρετικά ιδιόμορφο πρόβλημα, κυρίως διότι η πορεία της αποθεραπείας θα πρέπει να τεστάρεται καθημερινά. Ακόμα κι αν φαίνεται να πηγαίνει καλά, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού.

Όμως, επί της ουσίας, ο Μπογέ κάθε μέρα, χρειάζεται να περνάει από τεστ που αφορά την ένταση της δουλειάς. Κάθε μέρα, όπως στη σημερινή προπόνηση για παράδειγμα, ο Αργεντινός επιθετικός προσθέτει όλο και μεγαλύτερη ένταση στις ασκήσεις που κάνει στο ατομικό πρόγραμμα και τσεκάρει αν μπορεί ο οργανισμός του να ανταποκριθεί, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Αυτή είναι μια διαδικασία που θα προχωρήσει και θα κορυφωθεί, όταν μπορέσει να δουλέψει σε φουλ ρυθμούς χωρίς πόνο. Τότε, αφενός θα έχει αποφύγει οριστικά το χειρουργείο και αφετέρου θα μπορέσει να μπει ξανά στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Επίσης, θα περάσει και από ακόμα έναν κύκλο εξετάσεων, για να φανεί και ιατρικά πού βρίσκεται η πορεία της αποθεραπείας. Πάντως, με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, υπάρχει αισιοδοξία πως ο Αργεντινός πηγαίνει καλά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ