ΑΕΚ

Το δεκαήμερο του Μπογέ

Το δεκαήμερο του Μπογέ

Μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, αναμένεται να επανεκτιμηθεί οριστικά η κατάσταση του Μπογέ και να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Τα δυο σημάδια αισιοδοξίας.

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης από την προθέρμανση κιόλας του πρώτου παιχνιδιού με την Σέλτικ στην Γλασκώβη, να έμαθε να ζει (ποδοσφαιρικά) χωρίς να τον Λούκας Μπογέ. Όμως για το υπόλοιπο της σεζόν εξακολουθεί να ποντάρει πολλά στην παρουσία του Αργεντινού επιθετικού, κυρίως για τα άκρα της επίθεσης της ΑΕΚ. Γι αυτό και άλλωστε και μια από τις αγωνίες που έχει ο Ουζουνίδης, αφορά την αποθεραπεία του Μπογέ και τον χρόνο επιστροφής του παίκτη στην αγωνιστική δράση.

Το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών από το οποίο υποφέρει ο Αργεντινός, είναι ένας ύπουλος τραυματισμός, που θέλει προσεκτικούς χειρισμούς. Και μεγάλο ρόλο στην ίαση, παίζει η αντίδραση του οργανισμού στην θεραπεία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οργανισμός του Μπογέ έχει μεν αντιδράσει, αλλά όχι σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό.

Για την πορεία της αποθεραπείας του Αργεντινού επιθετικού, το προσεχές δεκαήμερο είναι και το πλέον κρίσιμο. Συμπληρώνεται ένας μήνας από τότε που διαγνώστηκε το πρόβλημα και θα γίνει η οριστική επανεκτίμηση της κατάστασης. Και ως εκ τούτου θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις από το ιατρικό τιμ. Αν δηλαδή η θεραπεία είναι ικανή να οδηγήσει τον Μπογέ ξανά στην αγωνιστική δράση ή θα χρειαστεί επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί δραστικά το πρόβλημα.

Υπάρχουν πάντως δυο σημάδια, που αφήνουν περιθώριο αισιοδοξία για επιστροφή του Αργεντινού σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Το πρώτο έχει να κάνει με την παρουσία του ονόματος του Μπογέ, στην λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει η προοπτική να προλάβει να δώσει το παρών σε κάποια από τα παιχνίδια. Ακόμα και αν αυτά είναι στον δεύτερο γύρο.

Το δεύτερο σημάδι, αφορά μια πρόσφατη ανάρτηση του ίδιου του Μπογέ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που άφηνε να εννοηθεί πως σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Βεβαίως τίποτα δεν μπορεί να είναι βέβαιο, αν δεν γίνουν οι οριστικές εκτιμήσεις της κατάστασης του Αργεντινού και αν δεν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ