Θέλει ΟΑΚΑ, αλλά παίζει παντού η ΑΕΚ

Θέλει ΟΑΚΑ, αλλά παίζει παντού η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα προτιμούσε το ΟΑΚΑ, είναι απολύτως λογικό. Ωστόσο δεν θέτει κάποιο βέτο για άλλο γήπεδο αρκεί να τηρούνται απόλυτα οι όροι, οι προϋποθέσεις και πάνω από όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Η ΑΕΚ αναγνωρίζει το δίκαιο του ΠΑΟΚ στην περίπτωση που αρνηθεί τη διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ, από τη στιγμή μάλιστα που αρχικά όλη η συζήτηση είχε περιστραφεί γύρω από το Παγκρήτιο Στάδιο στην περίπτωση που οι "κιτρινόμαυροι" έφταναν στον τελικό με αντίπαλο τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Ως μόνιμη γηπεδούχος στο μεγαλύτερο Στάδιο της Αθήνας τα τελευταία χρόνια, οφείλει να σεβαστεί την όποια αντίρρηση ενδεχομένως προβάλει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, ζητώντας τη διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερη ζώνη. Βέβαια, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και την αντίδρασή της, αν ο αντίπαλος βάλει στο τραπέζι το θέμα του Καυτανζογλείου.

Πάντως, επειδή από μόνος του ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έθεσε θέμα ΟΑΚΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι φίλαθλοί μας θέλουν να φέρουμε το Κύπελλο από την Αθήνα", υπάρχει η αισιοδοξία ότι εντέλει θα επιλεγεί ο συγκεκριμένος χώρος.

Αν αυτό το ενδεχόμενο φύγει από τη συζήτηση ως πιθανή λύση, τότε η Ένωση θα συναινέσει στη διεξαγωγή του τελικού σε οποιαδήποτε πόλη της επαρχίας, αρκεί να τηρηθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις που πρωτίστως και πάνω από όλα τα άλλα προς συζήτηση θέματα, σχετίζονται με τα μέτρα ασφαλείας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στο βάθος Πανθεσσαλικό για έδρα του τελικού!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24