Στο Κίελτσε η ΑΕΚ ύστερα από 11 ώρες ταξιδιού

ΑΕΚ

Ύστερα από ταξίδι έντεκα ωρών, η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Κίελτσε της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο ξενοδοχείο Binkowski της πόλης Κίελτσε της Πολωνίας ύστερα από ταξίδι σχεδόν έντεκα ωρών. Η μεγάλη καθυστέρηση στην άφιξη οφείλεται στο γεγονός ότι η ελληνική αποστολή, αφού πέταξε για Βαρσοβία μέσω Κωνσταντινούπολης, αναγκάστηκε να μείνει καθηλωμέμνη για πάνω από δύο ώρες σε ένα σημείο του αυτοκινητόδρομου 65 χλμ. μακριά από τον προορισμό της, λόγω σοβαρού ατυχήματος σε προπορευόμενο όχημα.

Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα να φτάσει η ΑΕΚ μετά από μεγάλη ταλαιπωρία λίγο μετά τις 8 μ.μ. τοπική ώρα, και να αναγκαστεί ο Μανόλο Χιμένεθ να αναβάλει την προγραμματισμένη για εκείνη την ώρα απογευματινή προπόνηση.

Οι προπονήσεις αρχίζουν την Παρασκευή, με πρώτη στις 9.00 τοπική ώρα (10.00 ώρα Ελλάδας) και δεύτερη στις 19.00 (20.00 ώρα Ελλάδας). Στο Κίελτσε η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 16 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χιμένεθ: "Δυνατή προσπάθεια, για μεγάλα ονόματα"
Η αποστολή της ΑΕΚ για Κίελτσε
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24