ΑΕΚ

Ρεπό, βίντεο και… Σβάρνας στην ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΣΕΛΤΙΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι παίκτες της ΑΕΚ ξεκουράζονται απολαμβάνοντας το ρεπό, ο Ουζουνίδης έπιασε δουλειά αναλύοντας την Βίντι και ο Σβάρνας βρίσκεται στην Αθήνα για να υπογράψει.

Το βράδυ της Τρίτης (14/8) ήταν και μεγάλο για την ΑΕΚ, λόγω της πρόκρισης επί της Σέλτικ, αλλά και μακρύ, διότι όλοι στον οργανισμό της Ένωσης δυσκολεύτηκαν να κλείσουν μάτι μετά από τόσο μεγάλη ένταση.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αφού μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μοίρασαν συγχαρητήρια, ήταν να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μετά από τέτοιο παιχνίδι και τέτοια πρόκριση, την μέρα ξεκούρασης οι «κιτρινόμαυροι» την κέρδισαν με το σπαθί τους. Άλλωστε οι χρόνοι εξακολουθούν να είναι πιεστικοί. Μόλις την προσεχή Τετάρτη (22/8), η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει την πρώτη «μάχη» με την Βίντι και μάλιστα στη Βουδαπέστη.

Αυτοί οι πιεστικοί χρόνοι βέβαια, δεν αφήνουν περιθώρια στον Ουζουνίδη να πάρει και αυτός ρεπό, όπως οι ποδοσφαιριστές του. Ήδη ο τεχνικός της ΑΕΚ μαζί με τους συνεργάτες του, ξεκίνησαν το «διάβασμα» της Βίντι, καταρχήν αναλύοντας τα δυο παιχνίδια που έδωσε με την Μάλμε. Και από τα οποία προκρίθηκε με δυο ισοπαλίες.

Ενώ είναι πολύ πιθανό να ταξιδέψει το Σάββατο (18/8), ο Βασίλης Αρματάς (ο άνθρωπος που είχε κατασκοπεύσει και την Σέλτικ) στη Βουδαπέστη για να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς την Βίντι, στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Χόνβεντ.

Στο μεταξύ την Πέμπτη (16/8) αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η επιστροφή του Στράτου Σβάρνα στην ΑΕΚ. Ο 21χρονος αμυντικός θα βρεθεί στα γραφεία της ΑΕΚ, θα υπογράψει συμβόλαιο και μάλιστα θα επιδιώξει να προλάβει να κάνει και την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ