ΑΕΚ

Προβάδισμα για την Σουντούβα ενόψει... ΑΕΚ

The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris)
The trophy is displayed before the UEFA Europa League Group Stage draw Friday, Aug. 25, 2017 in Monaco. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Η Σουντούβα κέρδισε με 1-0 την Σπαρτάκς μέσα στην Λετονία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, στο ζευγάρι που ενδιαφέρει την ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν προκριθεί επί της Σέλτικ.

Έτσι όπως έγινε η κλήρωση της περασμένης Δευτέρας (5/8), η ΑΕΚ οφείλει να ρίχνει κλεφτές ματιές και στο «ζευγάρι» Μάλμε – Βίντι, αλλά και σ’ αυτό της Σπαρτακ με την Σουντούβα, καθώς απ’ αυτά θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός της. Ανάλογα με την πρόκριση ή όχι επί της Σέλτικ.

Πάντως σήμερα (9/8) η Σουντούβα από την Λιθουανία πήρε προβάδισμα, κερδίζοντας την Σπαρτάκς μέσα στην Λετονία με 1-0. Το γκολ πέτυχε στο 52’, ο Γκιγιέρμε Φίνκλερ. Απ’ αυτό το ζευγάρι, θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ σταplay offτουEuropa Leagueσε περίπτωση αποκλεισμού από την Σέλτικ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ