ΑΕΚ

Πλησιάζει στην ΑΕΚ ο Ραντόγια

Alaves's Marcos Llorente, left, challenges Celta's Nemanja Radoja during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Marcos Llorente, left, challenges Celta's Nemanja Radoja during the Spanish Copa del Rey semifinal, second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ένα ακόμη δημοσίευμα στη Σερβία αναφέρει πως ο Νεμάνια Ραντόγια είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Μετά την ιστοσελίδα "mozzartsport.com" που ανέφερε πως ο Σέρβος κεντρικός μέσος, Νεμάνια Ραντόγια, είναι κοντά στην ΑΕΚ, έρχεται και νέο ρεπορτάζ από τη Σερβία που αποδεικνύει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την "Blic", ο χαφ της Θέλτα είναι έτοιμος να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για λογαριασμό της Ένωσης, η οποία προχωρά την περίπτωσή του και δεν λέει το παραμικρό για την υπόθεσή του.

Το ρεπορρτάζ αναφέρει ότι ο 25χρονος χαφ αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Θέλτα και να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει στην ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Ενδιαφέρον για την απόκτησή του το φετινό καλοκαίρι έχουν δείξει οι Φιορεντίνα, Γουέστ Χαμ, Μπέτις, Εσπανιόλ και ΣΠΑΛ, με την ΑΕΚ του Champions League να έχει τον πρώτο λόγο για την υπογραφή του.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ