ΑΕΚ

Μάνταλος: "Νιώθω πως αναστήσαμε τον νεκρό Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του ανέστησε τον νεκρό Παναθηναϊκό και πως το 3-0 δεν έγινε επειδή δεν το επέτρεψε ο εγωισμός.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος. Η Ένωση ηττήθηκε με 3-2 από τον Παναθηναϊκό ενώ είχε κεφάλι στο σκορ 2-0. Μετά από αυτή τη βαριά ήττα, λοιπόν, ο Μάνταλος εκτός από την αναφορά του στους Πράσινους μίλησε με αιχμές και για την νοοτροπία της δικής του ομάδας όταν είχε την ευκαιρία να γράψει το 3-0.

Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος είπε: " Είμαι εδώ επειδή πρέπει. Δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, δεν μπορούμε να πούμε κάτι δεν είναι ώρα για αυτό. Πρέπει να απολογηθούμε στον κόσμο μας που ήταν, είναι και θα είναι κοντά μας, δεν μπορώ να το πιστέψω. Νομίζω ότι το παιχνίδι χάθηκε από εμάς και όχι από τον Παναθηναϊκό. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 3-0 και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό και δεν ξέρω πως θα ακουστεί νιώθω πως αναστήσαμε έναν νεκρό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ