ΑΕΚ

Πατάνε "γκάζι" οι Αργεντινοί

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΕΛ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΕΛ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε κάθε προπόνηση που περνάει στα Σπάτα, τόσο ο Μπογέ όσο και ο Πόνσε, ανεβάζουν όλο και περισσότερο στροφές στην δουλειά τους.

Από την πρώτη στιγμή που ο Λούκας Μπογέ και ο Έκι Πόνσε φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα και έπιασαν δουλειά στα Σπάτα, ο στόχος ήταν διπλός. Πρώτον να ενσωματωθούν στη νέα τους ομάδα και δεύτερον να κερδίσουν το χαμένο έδαφος από την προετοιμασία που δεν είχαν κάνει. Και τα δυο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Στόχος και στοίχημα μαζί. Άλλωστε και ο Μπογέ και ο Πόνσε έδειξαν από την αρχή πως βιάζονται να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Με το μυαλό και στις ευρωπαϊκές μάχες που έχει μπροστά της η ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι μάλιστα πως η θέληση που έδειχναν από την αρχή οι δυο Αργεντινοί, έβγαινε και στο γήπεδο. Μάλιστα ο Μπογέ πρόλαβε να παίξει ήδη στο φιλικό με τον Ατρόμητο. Ενώ ο Πόνσε, όπως διαβάσατε ήδη στο Sport24.gr, έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι θα προέβλεπε ο αριθμός των προπονήσεων που έχει στα πόδια του. Από την άλλη μεριά και για τους δυο Αργεντινούς, η διαχείριση είναι προσεκτική, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα ρίσκο. Όμως πλέον τόσο ο Μπογέ όσο και ο Πόνσε, έχουν αρχίσει να πάτε το… γκάζι.

Στην χθεσινή (27/7) προπόνηση και οι δυο Αργεντινοί δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς και έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Για πρώτη φορά και οι δυο μαζί. Και πλέον το πιθανότερο θα είναι πως θα συνεχίσουν σ’ αυτούς τους υψηλούς ρυθμούς δουλειάς. Το φιλικό της Τρίτης (31/7), θα είναι ένα πρώτο τεστ για την ετοιμότητα τους. Όμως από το ματς με την Γαλατασαράι, θα έχουν και ακόμα μια εβδομάδα δουλειάς μέχρι και την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη, προκειμένου να βάλουν ακόμα περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους. Και ως εκ τούτου να θέσουν υποψηφιότητα για να τεθούν στη διάθεση του Ουζουνίδη.

Βεβαίως πάντα υπάρχει στην άκρη του μυαλού του τεχνικού της ΑΕΚ, πως για δυο παίκτες που δεν έχουν κάνει καθόλου (ο Πόνσε) και ελάχιστη (ο Μπογέ) δουλειά σε βασικό στάδιο της προετοιμασίας, χρειάζεται προσοχή και ειδική διαχείριση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ