ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Τώρα που είναι όλα ανάποδα χρειαζόμαστε στήριξη"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΥΠΟΥ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στις αναποδιές που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες, αλλά και γενικότερα στο Champions League, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αγιαξ ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής της Ενωσης, αφού ευχαρίστησε όσους πήγαν στο γήπεδο, τόνισε την ανάγκη στήριξης από τους φιλάθλους και υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

"Είχαμε ένα δύσκολο διήμερο και προσπαθήσαμε μέσα σε αυτές τις δύο ημέρες να ηρεμήσουμε ως ομάδα. Βέβαια, χρειάστηκε να αλλάξω τα σχέδια που είχα πριν το παιχνίδι και να βρούμε ένα σχήμα, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

Προσπάθησαν αρκετά τα παιδιά, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Είναι το παιχνίδι στο οποίο ο Αγιαξ έχει κάνει τις λιγότερες ευκαιρίες. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού και πάνω εκεί που είπαμε ότι σήμερα μπορεί να είμαστε λίγο τυχεροί, ήρθε το πέναλτι. Και δεν είναι μόνο το πέναλτι, είναι ταυτόχρονα και η αποβολή του Λιβάγια.

Νομίζω ότι είναι όλα ανάποδα αυτή την περίοδο για εμάς. Γενικά στα παιχνίδια του Champions League, ποτέ δεν κατεβάσαμε την ομάδα που θα θέλαμε. Κοιτούσαμε ποιους έχουμε διαθέσιμους και αυτό -κατά κάποιον τρόπο- μας στοίχισε αρκετά.

Παρότι δεν έχουμε πάρει βαθμούς, δεν μετανιώνει κανείς που μπήκαμε στη διοργάνωση. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά πάντα έχεις στο μυαλό σου ότι κάτι μπορείς να κάνεις. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο. Σίγουρα μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις δυσκολίες που είχαμε δεν είναι εύκολο, όμως όπως είπα και πριν από το παιχνίδι, τώρα η ομάδα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, τώρα η ομάδα θέλει περισσότερη στήριξη και εμείς θα προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να το γυρίσουμε, ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ