ΑΕΚ

Ουζουνίδης στους παίκτες της ΑΕΚ: "Γιατί παγώσατε στο πρώτο γκολ;"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Υπήρχαν πολλά στοιχεία που ικανοποίησαν τον Ουζουνίδη από την εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με την Γαλατασαράι. Όμως τον προβλημάτισε η κακή λειτουργία της ομάδας στις στατικές φάσεις. Η αντίδραση του τεχνικού της Ένωσης στο πρώτο γκολ.

«Εκείνο που με ενδιαφέρει στα φιλικά παιχνίδια, είναι να βλέπω λάθη για να μπορώ να τα διορθώσω». Αυτή ήταν η ατάκα που επαναλάμβανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

Και φυσικά ισχύει και για την γενική πρόβα της Ένωσης ενόψει Ευρώπης, στο φιλικό με την Γαλατασαράι. Τα λάθη ήταν αυτά που ενδιέφεραν περισσότερο τον Ουζουνίδη. Και σ’ αυτά που σημείωσε, θα δώσει βάρος τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις. Με πρώτο και μεγαλύτερο λάθος, την αντίδραση της ομάδας στις στατικές φάσεις.

Πριν καν ξεκινήσει την δουλειά στην προετοιμασία, ο Ουζουνίδης μιλούσε για την ανάγκη να βρεθεί το «γιατρικό» για την "πληγή" που είχε πέρυσι η ΑΕΚ στα στημένα. Και έχει ήδη δουλέψει σ’ αυτό το κομμάτι. Όμως στο χθεσινό (31/7) φιλικό, είδε τους παίκτες του να δέχονται γκολ από στατική φάση και «τρελάθηκε» με την αντίδραση συνολικά της ομάδας. "Τι πάθατε και σταθήκατε όλοι παγωμένοι στις θέσεις σας; Είπαμε ότι όταν πάει η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι κάνει κίνηση όλη η ομάδα προς τα εκεί" φώναζε ο Ουζουνίδης στους παίκτες του.

Άλλωστε στην δουλειά που έχει κάνει ήδη ο τεχνικός της ΑΕΚ, αυτό ήταν και το ζητούμενο. Ομαδική κίνηση στην αντίδραση στις στατικές φάσεις. Ωστόσο αυτό που έλεγε ο Ουζουνίδης και μετά το ματς με την Γαλατά, είναι πως κάτι τέτοιο για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, θέλει χρόνο και φυσικά δουλειά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ