ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης σε παίκτες: "Το ξεχνάμε και κοιτάμε μπροστά"

CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ήδη γυρίζει τον "διακόπτη" στο ελληνικό πρωτάθλημα και κατευθείαν από το αεροδρόμιο πηγαίνει στα Σπάτα για προπόνηση. Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Σλοβένου.

Ένα ματς απέναντι στην Μπάγερν και μάλιστα εκτός έδρας, αποτελεί έτσι κι αλλιώς σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε ομάδα. Όποιοι και αν είναι το σκορ. Στην ΑΕΚ βεβαίως έχουν επίγνωση πως αυτή η ήττα με 2-0, συνιστά αξιοπρεπέστατη παρουσία σ’ ένα γήπεδο όπως το "Allianz Arena".

Και μάλιστα με τους ανθρώπους της Ένωσης να θεωρούν πως θα μπορούσαν ίσως να έχουν διεκδικήσει και κάτι παραπάνω, αν δεν υπήρχε η φάση του πέναλτι. Εξ ου και τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο τέλος του ματς, εξέφρασαν τα παράπονά τους για την διαιτησία του Σλοβένου διαιτητή. Και όχι μόνο για το πέναλτι, αλλά γενικώς για τα σφυρίγματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Πάντως για τον Μαρίνο Ουζουνίδη το σημαντικό πλέον, είναι να μπορέσει η ομάδα να γυρίσει άμεσα τον "διακόπτη" στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό το μήνυμα έστειλε και στους παίκτες του, ήδη από το Μόναχο.

"Ξεχνάμε αυτό το ματς και ότι έγινε με την Μπάγερν και πάμε να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Ατρόμητο". Μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πάνε από το αεροδρόμιο, κατευθείαν στα Σπάτα για προπόνηση. Η αποστολή πετάει από το Μόναχο σήμερα (8/11) στις 13.30. Και απευθείας από το "Ελ. Βενιζέλος" θα πάει στα Σπάτα για πρόγραμμα αποκατάστασης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ