ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ουζουνίδης: "Περήφανος για σας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Δεν ήθελε να βλέπει σκυμμένα κεφάλια στην ΑΕΚ ο Ουζουνίδης και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του μέσα στα αποδυτήρια.

Αμέσως μετά το ματς με την Μπενφίκα, υπήρχαν παίκτες της ΑΕΚ που λύγισαν από την απογοήτευση. Κάποιοι ήταν και δακρυσμένοι. Επίσης υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έφυγαν από το Ολυμπιακό Στάδιο κοντά στις δυο ώρες μετά την λήξη του ματς.

Έβλεπαν και ξαναέβλεπαν στο βίντεο όσα έγιναν και όσα δεν έγιναν. Και γενικώς μέσα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια, υπήρχαν μόνο σκυμμένα κεφάλια. Αυτή η εικόνα «τρέλανε» τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ίσως ακόμα περισσότερο και από την τεράστια ευκαιρία που έχασε η ΑΕΚ για μια επική ανατροπή και νίκη.

Ο Εβρίτης τεχνικός ξέρει πως η σεζόν δεν τελείωσε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα, ούτε στην προσπάθεια ανατροπής που δεν ολοκληρώθηκε. Γι αυτό και ο Ουζουνίδης έστειλε ένα ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του.

"Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια και απογοήτευση. Κάνατε τεράστια προσπάθεια και πήγατε να γυρίσετε ένα ματς του Champions League, απέναντι στην Μπενφίκα και από 0-2. Το κάνετε 2-2 και μπορούσατε και 3-2. Δεν γίνεται κάθε μέρα αυτό. Αξίζουν μπράβο σε όλους σας. Είμαι περήφανος για εσάς. Τώρα ψηλά το κεφάλι για να συνεχίσουμε" ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ