ΑΕΚ

Ουζουνίδης: "Κακό ματς, σπουδαία νίκη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου πως δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση της ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο αλλά μόνο από το αποτέλεσμα.

Είναι αλήθεια πως καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδειχνε να έχει πολλά παράπονα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως για τον τεχνικό της Ένωσης, έχει μεγάλη σημασία το γεγονός, πως σ’ ένα ματς που η ομάδα του δεν είχε καλή απόδοση, κατάφερε να πάρει μια εξαιρετικά σημαντική νίκη.

«Περίμενα να δω περισσότερα πράγματα στο παικτικό κομμάτι. Δεν είχαμε κίνηση, δεν είχαμε φρεσκάδα. Γενικώς δεν παίξαμε καλά. Είχαμε υπεραριθμία στην μεσαία γραμμή, αλλά δεν πηγαίναμε καθόλου την μπάλα μπροστά, δεν αξιοποιήσαμε τους ακραίους, δεν είχαν κίνηση οι εσωτερικοί χαφ και δεν κάναμε τόσο δυνατές μονομαχίες όσο θα θέλαμε.

Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να ισοφαρίσει. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, αλλά πήραμε μια σπουδαία νίκη. Είναι σημαντικό ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά κερδίσαμε».

Για το σύστημα

«Κάποιοι παίκτες είναι καλά, είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρω αν θα το συνεχίσουμε μέχρι τέλος. Είναι φανερό πως σε κάποιες θέσεις έχουμε αδυναμίες, όταν παίζουμε σ’ αυτή την διάταξη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Άλλες φορές είχαμε παίξει πολύ καλά και δεν είχαμε κερδίσει. Τα παιδιά είναι καλά, έχουν καλή διάθεση, έχουν ψυχολογία. Έχουν μια σειρά καλών παιχνιδιών τελευταία και δικαιούνται να μην είναι μια φορά στο τοπ της απόδοσης».

Για το γεγονός πως και πάλι η ΑΕΚ σκόραρε νωρίς

«Είναι σημαντικό σε τέτοιου είδους ματς, να μπεις καλά και να σκοράρεις. Σ’ αυτό το κομμάτι είμαι ευχαριστημένος. Στη συνέχεια δεν είδα πράγματα που ήθελα. Αυτό που μας έλειψε σήμερα είναι η κίνηση. Μπορεί να υπάρχει και κούραση. Όμως μας δίνει μια σταθερότητα και μια συνέπεια αυτό το σχήμα. Βλέπουμε και πλεονεκτήματα, βλέπουμε και μειονεκτήματα και προσπαθούμε αυτή την διάταξη να την κάνουμε καλύτερη».

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ