ΑΕΚ

Ολιβέιρα: "Δεν έχω δώσει ακόμα αυτά που μπορώ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Νέλσον Ολιβέιρα υποστήριξε πως δεν έχει προσφέρει ακόμα όσα θα ήθελε στην ΑΕΚ, στάθηκε στη συνεργασία με τον Γιώργο Γιακουμάκη, στο λόγο που είπε το "ναι" στην Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 του Βόλου για την 7η αγωνιστική της Super League 1, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Πέτρο Μάνταλο (2 γκολ, 1 ασίστ), Μάρκο Λιβάγια (1 γκολ) και Νέλσον Ολιβέιρα (1 ασίστ, κερδισμένο πέναλτι).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος φορ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και υποστήριξε πως δεν έχει προσφέρει ακόμα όσα θα ήθελε στην ΑΕΚ, στάθηκε στη συνεργασία με τον Γιώργο Γιακουμάκη, στο λόγο που είπε το "ναι" στην Ένωση, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη συνεργασία του με τον Γιακουμάκη: "Είχαμε μία καλή συνεργασία. Ο Γιακουμάκης μπήκε πολύ καλά και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Δε νομίζω να έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι παίκτης περισσότερο περιοχής, εμένα μου αρέσει να παίζει και έξω και να βοηθάω στη δημιουργία. Είναι καλός παίκτης ο Γιακουμάκης και νομίζω θα μας βοηθήσει και στο μέλλον".

Για το παιχνίδι: "Μπήκαμε στο παιχνίδι αρκετά… μουδιασμένοι. Δώσαμε στο Βόλο την ευκαιρία να προηγηθούν. Αντιδράσαμε στη συνέχεια και αντιδράσαμε καλά, παίρνοντας τη νίκη. Η ομάδα πιστεύω ότι μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα. Να πάρουμε μάθημα από το σημερινό παιχνίδι και να μην… τρέχουμε στο τέλος".

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και σε μία περίπλοκη έδρα. Θα είναι όμως δύσκολο και για τον αντίπαλο. Όλοι οι παίκτες θέλουμε να είναι "παρών" σε μεγάλα ματς. Θέλω να είμαι εκεί, γιατί με τον ΠΑΟΚ ήμουν τραυματίας. Έχω όρεξη και διάθεση να βοηθήσω την ομάδα μου".

Για το αν νιώθει πίεση: "Δεν αισθάνομαι πίεση για να σκοράρω. Δεν νιώθω ότι πρέπει να μπω και να σκοράρω. Με ενδιαφέρει να μπω και να βοηθήσω την ομάδα. Όπως κέρδισα το πέναλτι, όπως έδωσα την ασίστ στον Μάνταλο. Με τον τραυματισμό πήγα λίγο πίσω. Δεν είμαι στην ίδια κατάσταση τώρα, όπως ήμουν πριν το ματς με την Τρίπολη. Έμεινα 4 εβδομάδες έξω. Μπορώ να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Ξέρω τον εαυτό μου. Πίεση δεν νιώθω ποτέ".

Για το αν τραυματίστηκε στο αποψινό παιχνίδι: "Είμαι καλά. Νιώθω καλά. Δεν είχα συνεχή παιχνίδια για να αποκτήσω τη φυσική κατάσταση που ήθελα. Ένιωσα κάτι στο αριστερό πόδι, αλλά ήταν περισσότερο από κούραση. Όλα είναι καλά".

Για τις κινήσεις του γύρω από την περιοχή: "Αυτό που μου αρέσει είναι να κινούμαι και μέσα, αλλά εκτός περιοχής. Είναι τα χαρακτηριστικά αυτά. Ίσως ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Μου αρέσει να βοηθάω την ομάδα. Πρέπει να πατάω περιοχή, αλλά χαρακτηριστικό μου είναι να κινούμαι και εκτός περιοχής".

Για το πώς βλέπει την κατάσταση στην ΑΕΚ τους μήνες που είναι στην ομάδα και μετά την αλλαγή προπονητή: "Ήρθα με τον προηγούμενο προπονητή. Αλλά δεν ήταν αυτός που με έκανε να έρθω. Όλη η ΑΕΚ με ήθελε εδώ. Αυτό που με έκανε και με έπεισε να έρθω στην ΑΕΚ ήταν ότι ένιωσα πολύ σημαντικός. Για τον κ. Κωστένογλου έχω να πω μόνο καλά λόγια. Βρίσκεται κοντά μας καθημερινά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ξανά ότι δεν έχω δείξει ακόμα πράγματα! Έχω πολλά να δώσω ακόμα στην ομάδα".

Για το αν αυτά θα τα "δώσει" με τον Ολυμπιακό: "Αυτό που περιμένω είναι στο επόμενο παιχνίδι είναι να είμαι ακόμα καλύτερος από το αποψινό. Θα προσπαθήσω και να κάνω περισσότερα πράγματα στο επόμενο ματς. Είμαι ικανοποιημένος σήμερα από την απόδοσή μου. Λόγω της φυσικής κατάστασής μου δεν μπορώ να βγάλω κάποιες ατομικές ενέργειες, αλλά ελπίζω στο επόμενο ματς να κάνω περισσότερα απ’ ότι απόψε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ