ΑΕΚ

Ο Χοακίν παραδέχθηκε πρόταση της ΑΕΚ

FC Barcelona's Dembele, right, duels for the ball with Valladolid's Joaquin Fernandez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Dembele, right, duels for the ball with Valladolid's Joaquin Fernandez during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Feb. 16, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο στόπερ της Βαγιαδολίδ, Χοακίν, παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ότι είχε πρόταση από την ΑΕΚ την περίοδο που η Ένωση είχε παραχωρήσει τον Ογκνιέν Βράνιες στην Άντερλεχτ.

Ο 22χρονος αμυντικός της Βαγιαδολίδ, Χοακίν έδωσε συνέντευξη σε ισπανικό ραδιόφωνο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο ύψους 1,90μ. στόπερ αποκάλυψε ότι πρώτου υπογράψει στην ομάδα της οποίας είναι πρόεδρος ο Ρονάλντο, το "Φαινόμενο" (σ.σ. το καλοκαίρι του '18) είχε πρόταση από την ΑΕΚ.

Ο παίκτης είπε ότι η ΑΕΚ είχε κάνει προσφορά στην Αλμερία, άνηκε εκεί πέρυσι, όμως το ισπανικό κλαμπ δεν αποδέχθηκε αυτό που άκουσε: " Είχα πρόταση από την ΑΕΚ, αλλά στο τέλος η Αλμερία δεν την αποδέχθηκε. Μετά ήρθε η Βαγιαδολίδ με την οποία μιλούσαμε καιρό και έγινε η μεταγραφή..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο που εκπροσωπεί τον Χοακίν είναι το ίδιο με αυτό που έχει τον Ντάργουιν Ματσίς, όπως και τους Κρέσπο - Κάνιας του ΠΑΟΚ.

Επισημαίνουμε, επίσης, ότι η Βαγιαδολίδ είχε αποκτήσει τον Χοακίν το καλοκαίρι έναντι 1,5 εκατ. ευρώ από την Αλμερία που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ