ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπογέ: "Να βοηθήσω ακόμα περισσότερο"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λούκας Μπογέ στο ματς με τον Άρη πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μετά από 17 μήνες, και τόνισε πως θέλει από εδώ και πέρα να βοηθήσει και άλλο την ομάδα του.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη ήταν ο Λούκας Μπογέ ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των "κιτρινόμαυρων" και πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ένωσης. Ένα τέρμα το οποίο ήρθε μετά από 17 μήνες.

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" στάθηκε στην επιθυμία του να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του στη συνέχεια.

Για τη νίκη:
«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Το τελικό σκορ δεν μπορούσε να το προβλέψει κανείς. Με το γκολ του Πόνσε«κλειδώσαμε» το παιχνίδι»

Για τα γκολ του:
«Το γκολμας βοήθησε να διαχειριστούμε το παιχνίδι. Μόλις πετύχαμε το δεύτερο γκολ ειδικά αποκτήσαμε πλήρη έλεγχο του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ότι φτάσαμε σ΄αυτή τη νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε και ότι συμπληρώνονται 17 μήνες από το τελευταίο το γκολ:
«Ελπίζω να έκανα μια καλή αρχή και να μπορέσω να συνεχίσω και βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ»

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει ελλιπές ρόστερώστε να ανταποκριθεί στις τρεις διοργανώσεις:
«Δεν μπορώ να συμμεριστώ αυτή την άποψη μιας και η ομάδα έχει φέρει νίκες. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και το -3 . Στο Champions Leagueελπίζω να πάμε καλύτερα στον δεύτερο γύρο. Στο κύπελλο έχουμε κάνει μία νίκη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναινα προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια και αυτό καταφέραμε σήμερα».

ΠΟΝΣΕ: "ΜΑΣ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ"

Ο Πόνσε πέτυχε δυο τέρματα στο ματς με τον Άρη και στις δηλώσεις του στάθηκε στα δυο πρόσωπα που έδειξε η ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκε και στη δική του εμφάνιση:

«Νιώθω πολύ ωραία που πέτυχα δύο γκολ και νικήσαμε. Όπως μας είπε ο προπονητής, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν ήμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το δεύτερο γκολ αποβάλαμε το άγχος και παίξαμε πολύ καλύτερα».

Όσον αφορά τα γκολ του σημείωσε:
«Προσπάθησα να σκοράρω και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με σταμάτησε ο τερματοφύλακας. Στο δεύτερο ημίχρονο δόξα τω Θεό μπόρεσα και έβαλα δύο γκολ».

Για τη φάση του 3-0, όπου «κρύφτηκε» η μπάλα είπε:
«Είναι μια πολύ όμορφη φάση και αισθάνομαι όμορφα γιατί είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς. Είναι κάτι που δουλεύουμε στην προπόνηση και βγαίνει στο γήπεδο, οπότε μου αρέσει».

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε:
«Είναι περίεργο συναίσθημα που θα παίζουμε εδώ και θα είμαστε φιλοξενούμενοι. Θα δώσουμε τα πάντα για κάνουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχο με το σημερινό στο δεύτερο ημίχρονο».

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: "ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ"

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κενά του Άρη στο ματς του ΟΑΚΑ και για αυτό έφτασε σε μαι τόσο επιβλητική νίκη:

«Το αποτέλεσμα δικαίωσε την εμφάνισή μας. Κάναμε πολλές τελικές φάσεις και πετύχαμε πολλά γκολ. Ο Άρης είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σε ορισμένες φάσεις του παιχνιδιού, αλλά εμείς βγαίναμε καλά στις αντεπιθέσεις. Είχαμε καλές μεταβιβάσεις και ένταση στο παιχνίδι μας και εκμεταλλευόμασταν τα κενά. Σίγουρα ανεβαίνει η ψυχολογία μας ενόψει Παναθηναϊκού. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη».

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: "ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΠΟΓΕ"

Ενώ ο Μανώλης Μπακάκης ρωτήθηκε για τον Μπογέ και στάθηκε στην ποιότητα του ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ. Σίγουρα ήταν μεγάλη η διαφορά από ένα γεμάτο ΟΑΚΑ στο ματς με την Μπάγερν σε ένα άδειο γήπεδο σήμερα. Είχαμε καλή απόδοση, βάλαμε τέσσερα γκολ και κρατάμε το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για την εμφάνιση του Μπογέ:
«Είναι παίκτης με μεγάλη ποιότητα θα βοηθήσει σίγουρα».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Είναι μία νεανική ομάδα ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ