ΑΕΚ

Μπάρκας: "Μπορούμε να τους κάνουμε ζημιά"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βασίλης Μπάρκας, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Ολλανδία, έστειλε το μήνυμα για την "μάχη" με τον Άγιαξ (19/9, 19:55).

Η αλήθεια είναι πως το Champions League είναι γιορτή του ποδοσφαίρου. Όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν έχουν σκοπό να το δουν έτσι. "Δεν θα πάμε για τουρισμό" είχε πει ο Μάνταλος μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

"Δεν παλεύαμε όλη τη χρονιά γι αυτή την πρόκριση, για να πάμε για τουρισμό", η ατάκα του Βασίλη Μπάρκα, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για το Άμστερνταμ. Με τον τερματοφύλακα της Ένωσης να τονίζει πως η ομάδα είναι ικανή να κάνει τη ζημιά στον Άγιαξ.

"Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άγιαξ. Δε νομίζω να συγκρίνεται με τα άλλα παιχνίδια το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι στους ομίλους του Champions League".

Για τις οδηγίες του Ουζουνίδη: "Μας έχει τονίσει τα δυνατά στοιχεία του Αγιαξ. Αυτό όμως που μας έχει πει είναι ότι είμαστε ικανοί να τους κάνουμε τη ζημιά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και γι’ αυτό πάμε".

Για τους στόχους της ΑΕΚ στον ομίλους: "Δε νομίζω ότι παλεύαμε όλη τη χρονιά πέρυσι για πάμε για… τουρισμό και να δούμε τα… γήπεδα. Πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ