ΑΕΚ

Μπακασέτας: "Σύντομα εξελίξεις με το συμβόλαιο"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τον δρόμο του Μιχάλη Μπακάκη αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα και ο Τάσος Μπακασέτας ως προς την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Για την ΑΕΚ εκτός από τις μεταγραφικές κινήσεις, έχει σημασία και η τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων με τα συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν. Ο Μπακάκης ήδη ανανέωσε, ο μάνατζερ του Σιμόες ήρθε στην Ελλάδα για να γίνει το ίδιο, ενώ όλα δείχνουν πως ο επόμενος που θα πάρει σειρά θα είναι ο Μπακασέτας. Άλλωστε ο διεθνής μεσοεπιθετικός προανήγγειλε εξελίξεις μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπακασέτας:

Για την κλήρωση του Champions League: "Δεν ήθελα τη Μπάγερν, θα είναι ωραία εμπειρία, δύσκολη κλήρωση, αλλά όλα θα πάνε καλά".

Για το ματς με τον Αστέρα: "Μεγάλωσα στη Τρίπολη, έχω καλές και κακές αναμνήσεις, υγιές σωματείο, σοβαρή δουλειά γίνεται εκεί, εξαιρετικός προπονητής".

Για το συμβόλαιο: "Είχαμε μιλήσει, το αφήσαμε λίγο για τα ματς που είχαμε και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά πιστεύω σύντομα θα έχουμε εξελίξεις".

Για το αν νιώθει δικαιωμένος: "Δεν πρέπει να ακούμε τον κόσμο, χρειάζεται δουλεία, είναι δύσκολο να μην ασχολείσαι με τον κόσμο. Η περσινή χρονιά ήταν ο οδηγός μας, ο κόσμος μας σέβεται και τον έχουμε κερδίσει. Κάποιοι δεν μας σέβονται αλλά γενικά αρέσει στους φιλάθλους μας που ο κορμός είναι ελληνικός".

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη: "Ένας προπονητής που με ανέδειξε, εξελίχθηκε ως προπονητής και μου αρέσει πολύ. Δούλεψε αρκετά και μας έχει δώσει πολλές λύσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ