ΑΕΚ

Μπακάκης: "Είναι μια δικαίωση"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπακάκης λίγη ώρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΚ και στάθηκε στο νέο συμβόλαιο του αλλά και στην παρουσία της ΑΕΚ στο Champions League.

Τα κιτρινόμαυρα τα φόρεσε το καλοκαίρι του 2014, όταν η ΑΕΚ ετοιμαζόταν για την περιπέτεια τηςFootball League. Τώρα έβαλε την υπογραφή του σε δεύτερη συνεχόμενη πρόωρη ανανέωση συμβολαίου, όντας κυπελλούχος, πρωταθλητής και μέλος της ομάδας που θα παίξει στους ομίλους τουChampions League.

Για τον Μιχάλη Μπακάκη, αυτό το ταξίδι που έχει ζήσει μέχρι τώρα είναι… φανταστικό και περιμένει ανάλογη συνέχεια. Κυρίως όμως, είναι μια δικαίωση της δουλειάς του.

«Διανύω το πέμπτο χρόνο της καριέρας μου στην ΑΕΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, αλλά αυτό που ζούμε τώρα το απολαμβάνουμε, έχουμε κατακτήσει κύπελλο, πρωτάθλημα και το γεγονός πως παίζουμε τώρα στους ομίλους, είναι κάτι το φανταστικό.

Η συνέχεια ελπίζω να είναι ίδια. Αισθάνομαι σαν μια δικαίωση και μέσα από την ομαδική δουλειά έρχεται και η προσωπική επιτυχία. Ζήσαμε κάτι το φανταστικό και το ονειρεμένο. Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου και ελπίζω στη συνέχεια να ακολουθήσουν και άλλοι και να κάνει η ομάδα αυτό που μπορεί».

Όσο για την πρόκριση στους ομίλους τουChampions League, ο Μπακάκης τόνισε: «Δεν το έχουμε ακόμα αντιληφθεί πόσο σημαντικό είναι αυτό που πετύχαμε. Θα το καταλάβουμε όταν θα το ζήσουμε. Είναι σημαντικό πως από τότε που η ομάδα επέστρεψε έχει πάρει πρωτάθλημα, έχει πάρει κύπελλο και έχει παίξει και στους ομίλους τουEuropa Leagueκαι τώρα στοChampions League.

Η ΑΕΚ ανεβαίνει σκαλοπάτι, σκαλοπάτι και δείχνει πως έχει στηθεί μια βάση για την συνέχεια τα επόμενα χρόνια για να κάνει σπουδαία πράγματα. Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε την κλήρωση, ξέρουμε πως θα κληρωθούμε με καλούς αντιπάλους αλλά όταν θα έρθει η στιγμή θα είμαστε έτοιμοι».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ