ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Τιμάει τον λόγο του ο κ. Σγουρός"

Μελισσανίδης: "Τιμάει τον λόγο του ο κ. Σγουρός"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, που κράτησε την υπόσχεση του απέναντι στην ΑΕΚ έπλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την έγκριση της χρηματοδότησης του γηπέδου της ΑΕΚ με 20.000.000 ευρώ από το πλέονασμα της Περιφέρειας Αττικής ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Δημήτρη Μελισσανίδης τοποθετήθηκε και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

" Τιμάει τον λόγο του ο Γιάννης Σγουρός. Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία αλλά πολύ απλά απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι είναι άνδρας και ότι φοράει παντελόνια. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν ξέχασε την υπόσχεσή του απέναντι στην ΑΕΚ και έδειξε ότι τα όσα έλεγε όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν απλές δηλώσεις, αλλά έμπρακτη υποστήριξη στο μεγάλο όραμα όλων των οπαδών της ομάδας μας", είναι η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τον Περιφερειάρχη Αττικής που στην πιο κρίσιμη στιγμή έδωσε την αποφασιστική ώθηση για να μπουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: " Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και όλους τους φορείς που ενέκριναν και συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση της οικονομικής συνδρομής του ποσού των 20 εκ ευρώ με κάθε νόμιμο τρόπο σε κάθε επίπεδο. Είναι μια ιστορική για την ομάδα μας δέσμευση στη συνεχή, μεγάλη και πολύπλευρη προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να γίνει πραγματικότητα το γήπεδό μας,το όνειρο όλων των Αεκτζήδων".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ