ΑΕΚ

Με Ντίντακ και Μεληκιώτη στη Λεωφόρο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς εκπλήξεις και μ' όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Μέσα" οι Ντίντακ και Μεληκιώτης.

Μετά από έναν απαραίτητο, για περισσότερους από έναν λόγους, αγιασμό στα Σπάτα από τον πατέρα Γεώργιο, ο Ζοσέ Μοράις επέλεξε την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής (15/1) με τον Παναθηναϊκό. Εκκρεμότητες και... αγωνίες για τον Πορτογάλο τεχνικό έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχαν.

Ήδη από χθες (12/1) είχε ξεκαθαριστεί πως ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν θα είναι έτοιμος ούτε γι αυτό το ματς, ενώ αντίθετα ο Ντίντακ Βιλά ήδη από χθες είχε δηλώσει "παρών" ακόμα και στη δοκιμή ενδεκάδας.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, με την αναβολή του ματς Κυπέλλου, στον Δημήτρη Μεληκιώτη έμελλε να ντεμπουτάρει σε αποστολή της ΑΕΚ, σε παιχνίδι ντέρμπι. Επίσης, εκτός από τον Τσιγκρίνσκι, που και σήμερα (13/1) έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Μοράις δεν υπολογίζει και στους τιμωρημένους Βράνιες και Αραβίδη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίας, Σιμόες, Βάργκας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Μεληκιώτης.

Με Ντίντακ και Μεληκιώτη στη Λεωφόρο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ