ΑΕΚ

Μάνταλος: "Η νίκη επί της Ριέκα μάς δίνει κίνητρο για την πρόκριση"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÁÅÊ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέτρος Μάνταλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σπουδαία νίκη επί της Ριέκα, στάθηκε στο στοιχείο που έδωσε το θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του, ενώ υποστήριξε πως

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ριέκα και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 εκτός έδρας, αρχίζοντας ιδανικά την πορεία της στον 3ο όμιλο του Europa League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σημαντικό αποτέλεσμα, αναλύοντας τα στοιχεία που χάρισαν το "τρίποντο" στην ομάδα του.

"Η Μίλαν έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στον όμιλο. Οι υπόλοιπες τρεις ομάδες έχουμε μοιρασμένες πιθανότητες. Το να ξεκινάς όμως με μια τόσο μεγάλη νίκη, μας δίνει κίνητρο και αυξάνει τις πιθανότητές μας, για να κυνηγήσουμε την πρόκριση. Το στοιχείο που βγάλαμε απόψε ήταν κυρίως η θέληση. Η θέληση να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια στο θεσμό και να αγωνιστούμε σε ακόμα περισσότερα. Αυτό νομίζω πως μας έδωσε τη νίκη".

Για την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση: "Το ότι είμαι καλά ευθύνεται η ομάδα. Αν πηγαίνει καλά η ομάδα, ξεχωρίζουν οι παίκτες. Αισθάνομαι καλά και εύχομαι να συνεχίσω καλύτερα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ