ΑΕΚ

Λιβάγια: "Στην ΑΕΚ απέκτησα σταθερότητα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στην πατρίδα του για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Κροατίας αλλά και για την παρουσία τουστην ΑΕΚ. Τι είπε ο 24χρονος επιθετικός της Ένωσης.

Είναι γεγονός πως ο Μαρκο Λιβάγια έχει βρει στην ΑΕΚ την Ιθάκη του. Είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά που παραδέχεται και ο ίδιος ο Κροάτης φορ. Μάλιστα ο Λιβάγια, μιλώντας στο σαιτ "net.hr", τόνισε πως μεγάλο ρόλο στην κλήση του στην εθνική Κροατίας, έχει παίξει και το γεγονός πως στην ΑΕΚ έχει βρει μια σταθερότητα που δεν είχε ποτέ.

"Νιώθεις πάντα χαρούμενος όταν έχεις κλήση να αγωνιστείς στην Εθνική ομάδα. Ήταν λάθος για’ μένα το να μην έχει γίνει νωρίτερα, αλλά έχω κάποια ενοχή και’ γω σε αυτό. Δεν είχα ποτέ μια σταθερότητα, όπως αυτήν που έχω αποκτήσει στην ΑΕΚ τον τελευταίο 1,5 χρόνια.

Είμαι χαρούμενος, τώρα όλα μου έχουν έρθει όπως θέλω, και μου αρέσει. Οι περισσότεροι παίκτες γνωρίζονται από τις μικρές εθνικές, δεν μια μια αλλαγή την οποία θα χρειαστεί να συνηθίσω. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, περνάω όμορφα στην Ελλάδα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ.

Ο αγώνας που έχουμε με την Πορτογαλία, είναι φιλικού χαρακτήρα, ωστόσο με την Ισπανία θα έχει σημασία το σκορ. Θα κάνω το καλύτερο μου! Όσα περισσότερα μπορώ για να βοηθήσω θα τα κάνω. Νομίζω θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδια, όλος ο κόσμος θα τα δει, παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δούμε πού είμαστε”.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ