ΑΕΚ

Λιβάγια: "Αδιαφορώ για τις προβλέψεις, θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια μίλησε στο ηλεκτρονικό match programme για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου. Αποθέωσε μάλιστα για μία ακόμα φορά τον Νίκο Κωστένογλου.

Ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του στο ηλεκτρονικό match programme της ΑΕΚ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Ένωσης, Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης επιθετικός έστειλε μήνυμα τίτλου, σημειώνοντας ότι οι προβλέψεις που γίνονται τον αφήνουν παγερά αδιάφορο: " Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε".

Από εκεί και πέρα, ο Λιβάγια αναφέρθηκε και στον Νίκο Κωστένογλου, μιλώντας για εκείνον με άκρως κολακευτικά λόγια: " Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος!

Εδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας. Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΕΚ: Αποσωληνώθηκε ο οπαδός της Ένωσης, αναπνέει πλέον χωρίς υποστήριξη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ