ΑΕΚ

Λαμπρόπουλος σε Μελισσανίδη: "Πρόεδρε, θέλω να βοηθήσω"

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Να του επιτραπεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα έως το τέλος της σεζόν, ακόμα και αν δεν τα βρει με την ΑΕΚ, ζήτησε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το Sport24.gr έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου, ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Είναι ένα επιμέρους κομμάτι της αλήθειας, το οποίο δεν φανερώνει τη μεγάλη εικόνα, μαζί και την ουσία της ιστορίας.

Λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ο διεθνής στόπερ ζήτησε ακρόαση από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το αίτημά του προς τον διοικητικό ηγέτη της Ενωσης ήταν να του επιτρέψει να ξαναγίνει ενεργός στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, ώστε να τη βοηθήσει στους εναπομείναντες στόχους της, ακόμα και αν δεν τα βρουν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους μετά το πέρας των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Διαπιστώνοντας το ολοένα και αυξανόμενο αμυντικό πρόβλημα της ομάδας και αφού πρώτα είχε συνομιλήσει με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος του είπε πως θα τον υπολογίζει (και με χαρά!) στην περίπτωση που η διοίκηση ανάψει το πράσινο φως, ο Λαμπρόπουλος πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει ο ίδιος στον διοικητικό ηγέτη της Ενωσης.

Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν ούτε θετική, ούτε αρνητική. Ο Μελισσανίδης του είπε ότι θα το σκεφτεί, έκτοτε όμως δεν υπάρχει εξέλιξη. Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά τη συνομιλία τους, ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε να έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν ισχύει. Ουδείς ξέρει τι μπορεί να του φέρει το καλοκαίρι, ωστόσο αυτή τη στιγμή, είναι δεδομένο ότι ο Λαμπρόπουλος δεν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος στόπερ θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Και (απ)έδειξε την αφοσίωσή του σε αυτήν ζητώντας να του επιτραπεί να αγωνιστεί ξανά, ώστε να βοηθήσει την ομάδα τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι επί της ουσίας, δεν του έγινε ποτέ ξεκάθαρη πρόταση για νέο συμβόλαιο, όπως είχε συμβεί με τους Μπακασέτα και Μάνταλο. Αν δεν είναι αυτό σεβασμός στη φανέλα και αγάπη για την ομάδα και τους συμπαίκτες, τότε τι είναι;

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ