ΑΕΚ

Καρέρα: "Εύχομαι επιστροφή στη δράση το συντομότερο δυνατό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, σε συνέντευξη στην Ιταλία ευχήθηκε να επιστρέψει η δράση στο ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό. Τι είπε για Κόντε, Μαρτίνες, Ικάρντι και Serie A.

Σε εκπομπή του ιταλικού τηλεοπτικού καναλιού, Sportitalia, φιλοξενήθηκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype από την Αθήνα ο Μάσιμο Καρέρα. Ο προπονητής της ΑΕΚ ευχήθηκε να επιστρέψει η δράση στο ποδόσφαιρο το συντομότερο δυνατό.

"Στην Ελλάδα έχει διακοπεί το πρωτάθλημα, όπως και οι προπονήσεις. Περιμένουμε το νέο Δ.Σ της Λίγκας για να επανεξετάσει την κατάσταση. Εύχομαι να επιστρέψουμε στη δράση το συντομότερο δυνατό", υποστήριξε αρχικά για την κατάσταση στην Ελλάδα και στη συνέχεια μίλησε για:

Το Μπέργκαμο: "Δυστυχώς το Μπέργκαμο είναι μία από τις πόλεις που χτυπήθηκαν πιο πολύ, επειδή γνωρίζω όμως την ιδιοσυγκρασία των κατοίκων θα επιστρέψουν δριμύτεροι"

Τον Λαουτάρο Μαρτίνες: "Σίγουρα μιλάμε για μεγάλο επιθετικό, το έδειξε κι αυτή τη σεζόν. Ο Γκριεζμάν επίσης σκοράρει και δίνει ασίστ. Είναι φυσιολογικό για μια ομάδα σαν την Ίντερ να θέλει την ανταλλαγή. Το παιχνίδι του Κόντε έχει εκτοξεύσει τον Μαρτίνες. Εάν φύγει, θα ταίριαζε περισσότερο ο Γκριεζμάν από τον Ομπαμεγιάνγκ".

Τον Ικάρντι: "Θα πρέπει να τελειώσει η κατάσταση με τον κορονοϊό για να μιλήσουμε για μεταγραφές".

Τον Κόντε: "Θα πρέπει να είναι ικανοποιημένος, κάνει πολύ καλή δουλειά. Η Ίντερ είναι μια ομάδα που χτίζεται"

Την επιστροφή δράσης στην Ιταλία: "Δεν είναι μια απλή κατάσταση. Δεν ξέρω εάν θα είναι εφικτή και πότε, αλλά θα ήταν ωραίο να τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμη και τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ