ΑΕΚ

Καρέρα: "Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάσιμο Καρέρα σε συνέντευξή του μέσω Instagram live ξεκαθάρισε ότι είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ και τόνισε αναφερόμενος στην καραντίνα ότι το να μένεις σπίτι δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα που απαιτείται.

Από τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σιρά, "ανακρίθηκε" το Σάββατο (4/4) στο Instagram o ατζέντης Αντρέα Ντ' Αμίκο, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν αργήσουν να φθάσουν προτάσεις για τον πελάτη του.

Συνέντευξη στον ίδιο δημοσιογράφο (Νικολό Σιρά) παραχώρησε μέσω Instagram live και ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης. Ο Μάσιμο Καρέρα ξεκαθάρισε ότι είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ.

"Θα ήταν όνειρο να προπονήσω τη Γιουβέντους και μακάρι να μπορούσα να κατακτήσω και το Champions League ως προπονητής. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ", υποστήριξε αρχικά ο Μάσιμο Καρέρα ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καραντίνα για την καταπολέμηση του κορονοϊού και τόνισε ότι το να μένεις σπίτι "δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα".

"Είμαι χαρούμενος στην Αθήνα. Στην Ελλάδα έχουμε λίγα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες της κυβέρνησης και μένει σπίτι του.

Διαβάζω ότι στην Ιταλία, αντίθετα, πολλοί δεν το κάνουν. Δεν είναι ν' αστειεύεσαι με την υγεία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα", τόνισε ο προπονητής της Ένωσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ