ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκάλο: "Δεν ήταν πάντα όλα όμορφα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ψάχνει αντίδραση για να βγει από την αγωνιστική κρίση και ο "παλιός" στην ομάδα Γκάλο, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Τώρα που το πρώτο ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να βγάλει αντίδραση, προκειμένου να βγει από την αγωνιστική κρίση στην οποία έχει μπει, το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης πέφτει πάνω στους «παλιούς» της ομάδας.

Και ο Ροντρίγκο Γκάλο, μιλώντας στοmatchprogrammeπου θα κυκλοφορήσει στο αυριανό (2/12) ματς με την Ξάνθη, υπενθύμισε πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ΑΕΚ πέρασε και δύσκολες στιγμές και πάντα έβγαζε αντίδραση. Αυτό θα κάνει και τώρα.

«Αυτό που θυμάμαι στα τέσσερα χρόνια που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ότι έχω περάσει και πολύ καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Κατακτήσαμε ένα Κύπελλο Ελλάδας, ένα Πρωτάθλημα Ελλάδας, καταφέραμε να προκριθούμε και να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Europa League, αλλά και του Champions League.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια δεν ήταν συνεχώς όμορφα τα πράγματα. Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε αντίδραση. Και πιστεύω ότι αυτή την αντίδραση θα μπορέσουμε να τη δείξουμε από αυτή την Κυριακή στον αγώνα με την Ξάνθη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ