ΑΕΚ

Γιαννιώτας: "Τα ξαφνικά είναι τα… ωραία"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ /  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιαννιώτας έκανε την πρώτη του τοποθέτηση για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ και μίλησε για την επιλογή της φανέλας με το "11". Το ιδιαίτερο καλωσόρισμα της ΠΑΕ

Το καθιερωμένο καλωσόρισμα της ΑΕΚ στην επίσημη ανακοίνωση για την μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα, δεν ήταν το τυπικό σ’ αυτές τις περιπτώσεις. Βλέπετε, η Ένωση υπενθύμισε τα κιτρινόμαυρα συναισθήματα του διεθνή εξτρέμ. «Γιάννη, η οικογένεια της ΑΕΚ σε καλωσορίζει και σου εύχεται να ζήσεις τα πάντα με την κιτρινόμαυρη φανέλα που τόσο πολύ ήθελες να φορέσεις» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την τριετή συμφωνία με τον Γιαννιώτα.

Όσο για τον ίδιο τον διεθνή εξτρέμ, μίλησε για την μεταγραφή του, αλλά και για την απόφασή του, να επιλέξει το… βαρύ «11» για την φανέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν λίγο ξαφνικό για μένα, αλλά τα ξαφνικά είναι τα ωραία! Έρχομαι στην πρωταθλήτρια που είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα με το 11, με την οποία μεγαλούργησαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να σηκώσω το βάρος αυτής της φανέλας. Χαίρομαι επίσης που βρίσκω μια ομάδα με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είμαι φίλος από παλιά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ