ΑΕΚ

"Φορτσάρει" η ΑΕΚ για τις ανανεώσεις

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν τις εκκρεμότητες με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν και ο επόμενος στην σειρά θα είναι πιθανότατα ο Σιμόες.

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Μπάρκα ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι για την ΑΕΚ. Με φουλ των ανανεώσεων αναμένεται να τελειώσει. Πρώτα ήταν ο Τσιντώτας, μετά ο Μπακάκης και έπεται συνέχεια καθώς στην ΑΕΚ "φορτσάρουν" προκειμένου να κλείσουν εκκρεμότητες.

Πιθανότατα ο επόμενος στη σειρά θα είναι ο Αντρέ Σιμόες. Ο ίδιος ο Πορτογάλος χαφ, δημοσιοποίησε την άφιξη στην Αθήνα του μάνατζερ του. Κάτι που σημαίνει πως η παρουσία του Κιμ Ριμπέιρο, προαναγγέλει και τις τελικές συζητήσεις με την ΑΕΚ, για την ανανέωση του συμβολαίου του Σιμόες, που αποτελεί τεράστια επιθυμία και των δυο πλευρών.

Θα υπάρξει και συνέχεια με τις εκκρεμότητες. Μόλις κλείσει το ζήτημα του Πορτογάλου χαφ, σειρά θα έχουν οι υποθέσεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου και του Τάσου Μπακασέτα, καθώς πρόκειται επίσης για δυο συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν που έχει ξεκινήσει. Με τον διεθνή στόπερ, να είναι πιθανότατα ο επόμενος στη σειρά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ