ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον Κρίστιτσιτς

PSG midfielder Adrien Rabiot, right, is challenged by Red Star's Nenad Krsticic during the group C Champions League soccer match between Paris Saint Germain and Red Star Belgrade at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Κρίστιτσιτς AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Ερυθρός Αστέρας αποχαιρέτησε τον Νέναντ Κρίστιτσιτς μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media και ως εκ τούτου ο Σέρβος χαφ θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Και τυπικά παρελθόν αποτελεί για τον Ερυθρό Αστέρα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Η ομάδα του Βελιγραδίου με post στα social media αποχαιρέτησε τον διεθνή μέσο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο 28χρονος χαφ θα συνεχίσει πλέον στην ΑΕΚ, η οποία έδωσε 500.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα, όσο ήταν δηλαδή το ποσό της ρήτρας του, ενώ ο παίκτης θα λάβει 300.000 ευρώ έως το καλοκαίρι. " Ο Ερυθρός Αστέρας εύχεται στον Νέναντ Κρίστιτσιτς τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας του. Νένο σε ευχαριστούμε" ανέφεραν οι Σέρβοι.

Ο Κρίστιτσιτς είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1990. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπέογκραντ και ακολούθως μεταπήδησε στη Σαμπντόρια. Αγωνίστηκε επίσης σε Μπολόνια, Αλαβές με τελευταίο του σταθμό τον Ερυθρό Αστέρα. Την εφετινή σεζόν πρόλαβε να καταγράψει 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ θα είναι για 3,5 χρόνια. Μετά το πρώτο εξάμηνο (300.000 ευρώ), θα πάρει για τον πρώτο χρόνο 600.000, τον δεύτερο 650.000 και τον τρίτο 700.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ